Telefoni- & växellösningar

En lösning, oändligt med möjligheter

Vi vet att valet av telefoni- och växellösningar kan kännas krångligt. På vilket sätt skiljer sig operatörerna från varandra och hur vet jag vilken växellösning som är bäst för mitt företag? Frågorna är många och alternativen desto fler. Vi hjälper er att hitta rätt, så att ni istället kan lägga tid och fokus på annat.

It’s a match!
På Telways ser vi till att matcha ditt företags behov med den bäst lämpade telefoni- och växellösningen. Vi utgår från er verksamhet och era behov och jämför olika operatörer och växellösningar med varandra. När vi hittat ett alternativ vi tror att skulle passa er presenterar vi förslaget.

Så går det till
Det som lämpar sig för ett företag behöver nödvändigtvis inte fungera för ett annat. Av den anledningen har vi inga färdiga paketerbjudanden eller mallar för våra telefoni- och växellösningar. Istället ser vi till att utgå från er verksamhet, era behov och era personliga preferenser och önskemål. Vårt jobb är sedan att ta fram ett förslag som kan underlätta ert dagliga arbete.

Resultatet? En skräddarsydd lösning, oändligt med möjligheter.

Mer om telefoni
Kommunikation är en av de viktigaste byggstenarna för alla företag idag. Att den fungerar felfritt är en förutsättning för verksamheten och en förväntan från såväl kund som anställda. Vi har ett oberoende samarbete med alla de större operatörerna och kan på så sätt erbjuda dig som kund rätt leverantör utifrån ditt företags behov. Tillsammans går vi igenom vad som fungerar bra idag, vad ni saknar eller önskar förbättra och hur era planer för framtiden ser ut. Med målet att möta såväl dagens som morgondagens kommunikativa utmaningar garanterar vi en telefonilösning som skapar mervärde för dig och ditt företag.

Mer om växellösningar
Med en modern molnbaserad växel samlar ni all er kommunikation på en plats. Dessutom säkerställer den att du och dina kollegor inte missar några samtal eller jobbförfrågningar. En växel gör det enkelt för era kunder att hitta rätt person vilket i sin tur spar tid både för er och era kunder.

Olika företag har olika behov. Det kräver i sin tur olika lösningar. På Telways tror vi inte på några färdiga paket som ska passa alla, istället fokuserar vi på att ta fram skräddarsydda lösningar för just dig och ditt företag. Vi genomför en grundlig behovsanalys och presenterar ett förslag med ett noggrant urval av passande produkter. För vissa företag innebär det en enklare växellösning, för andra en mer avancerad.