Copyprint

Allt för en fungerande utskriftsmiljö

Även i det digitala samhället finns ett behov av kopiatorer och skrivare. Med vår smidiga abonnemangslösning på copyprint ser vi till att förse ditt företag med rätt utrustning utifrån ert unika behov. Vi erbjuder smidiga leveranser, installation, fullständig service, automatisk patronpåfyllning och en personlig kontakt – Allt för en fungerande utskriftsmiljö.

Rätt produkt, i rätt tid, till rätt pris
Vissa saker förväntar man sig bara ska fungera. Kopiering och utskrift är två exempel på funktioner i en kontorsmiljö som vi förutsätter ska rulla på utan onödiga driftstopp och tomma patroner. Med en förmånlig abonnemangslösning på skrivare och kopiatorer, som dessutom inkluderar löpande service och påfyllning av patroner, får du en fungerande copyprint-tjänst levererad direkt till dörren. Vi kallar det rätt produkt, i rätt tid, till rätt pris.

Så går det till
På Telways ser vi till att hitta en fungerande kopierings- och utskriftslösning som uppfyller era behov. Efter att vi gått igenom era behov hjälper vi er välja rätt utrustning. Vi ser det som en självklarhet att utrustningen ska täcka era befintliga krav men också klara av att möta morgondagens behov. Men vi stannar inte där. Inkluderat i tjänsten ingår även installation, servicetekniker och löpande påfyllning av patroner.