IT-Tjänster

Vi gör det lönsamt för företag att lägga ut hela eller delat av sin it till oss.

Många företag lägger flera timmar i veckan på IT trots att man egentligen inte vill. Det många inte tänker på är att man faktiskt tjänar pengar på att låta ett IT-proffs ta hand om IT-frågorna på företaget. Om du fick lägga mer tid på det ert företag tjänar pengar på, så borde det resultera i ökat resultat, eller hur?

Hos oss slipper du allt krångel. Vi erbjuder alla tjänster i ett avtal och faktura, du får en kontaktperson för alla dina tjänster och du behöver bara ringa ett supportnummer. Har ni koll på vilka tjänster ert företag behöver?

Säkerhet

Håll virusen borta

Vi kan stolt presentera Telways Konsults backuplösning som räddat flera kunder från ”Cryptolock” viruset och liknande virus! Datasäkerhet som säker lagring på server/arbetsstationer tas allt som oftast inte på allvar, men vi har en enkel och kostnadseffektiv backuplösning. Glöm otillförlitliga media som band, CD/DVD och USB-minnen. Automatisk säkerhetskopiering via Internet, data krypteras, inga krånglande bandstationer, inga bandbyten att komma ihåg, inga problem med oläsbar media.

IT-säkerhet är en komplex fråga, kontakta oss så hjälper vi dig lösa det.

Microsoft 365

Specialister på Microsoft 365 Business

Arbeta smartare - inte hårdare

Microsoft 365 är en samling kraftfulla verktyg i molnet som hjälper dig med ditt arbete – skaffa nya kunskaper, organisera, kommunicera och skapa. Och bland de största fördelarna är att dessa varierade verktyg uppdateras regelbundet. När du vill fördjupa din förståelse kan du även läsa mer om dem här.

Skydda det som är viktigt​

Arbeta säkert och effektivt på alla enheter med Microsoft 365. Det finns flera inbyggda intelligenta säkerhetsfunktioner i företagsklass. Känn dig trygg med att din personliga information och dina enheter, appar och data skyddas. Skydda företagets data med Microsoft 365 och dess inbyggda säkerhetsfunktioner.

Få saker gjorda och håll kontakten oavsett om du arbetar på distans eller på plats.

Effektivisera installation av IT, administration och kostnader med Microsoft 365, i en enda produktivitetslösning. Vi skräddarsyr en lösning för dig!

Back-Up

Molnbackup

Vi erbjuder säkra back-up lösningar som är framtidssäkrade. Automatisk kopiering av företagets datorer till ett svenskt moln. Med tjänsten skapas en säkerhetskopia av filerna i datorn automatiskt, där de ligger skyddade från datorstöld eller datorhaveri.

Lösningar på plats

Med Backup Server säkrar företaget kostnadseffektivt upp företagets Windows-server. Tjänsten säkerhetskopierar öppna/låsta filer (VSS), databaser (MySQL, MS SQL Server), lokala filer och mappar, nätverksdiskar, databaser, epost-lådor och annan applikationsdata (profiler) med mera.

Backup Online & Offline

Online lösningar finns för dig som jobbar i molnet. Vi erbjuder säkra, smarta och bekymmersfria lösningar för dina applikationer och känsliga företagsdata.

Man kan även skapa en kopia offline, en lösning för dig som har applikationer och servrar på plats hos er där ni ställer höga krav på säkerhet och driftsäkerhet.

Vi kan hjälpa dig med tryggheten av att veta att dina filer och dokument alltid är säkert förvarade.

Sharepoint / Onedrive

Sharepoint

Enkelt att dela och smidigt att samarbeta

Med SharePoint får du ett bättre samarbete med dynamiska och produktiva gruppwebbplatser för alla projektteam och på alla avdelningar. Dela filer, data, nyheter och resurser. Anpassa din webbplats för att underlätta teamets arbete. Samarbeta smidigt och säkert med teammedlemmar både i och utanför organisationen – på PC, Mac och mobila enheter. Läs mer här.

Onedrive

Åtkomst överallt

Lagra, få åtkomst till och upptäck enkelt både personliga filer och delade arbetsfiler i Microsoft 365, inklusive Microsoft Teams, från alla dina enheter. Redigeringar du gjort offline synkroniseras automatiskt nästa gång du ansluter. Läs mer här.

Hårdvara

Vi erbjuder Datorer och kring utrustning
från de ledande leverantörerna.

Mjukvara

Vi hjälper dig med installation av licenser
och guider dig för att hitta det som passar dig.

Sponsorer

Vi gör skillnad!

Vi brinner för föreningslivet och ideela verksamheter som gör skillnad i kommunen vi värker, därför hjälper till och stöttar för att bidra till ett postivare samhälle.

Vi är stolta sponsorer till:

Partners

Vi är stoltasponsorer till:

Hur går det till?

Steg 1: Möte

Steg 2: Kostnadsförslag

Steg 3: Support & leverans