Webb & Hosting

Webbsidor

Vi på Telways skapar anpassade hemsidor efter dina önskemål som kund, och vi kan erbjuda allt från den enklaste kontaktsidan till den mest avancerade lösningen.  Vare sig enkla eller komplexa så är hemsidorna alltid högt responsiva och väl anpassade för användare och skärmar av alla slag – från surfplattor och smarta mobiltelefoner till webbläsare i datorer.

Som kund hos oss får du möjlighet att nyttja ultramoderna, snabba och pålitliga servrar som är belägna på svensk mark i Dalarna. Och allt detta kan du få till mycket konkurrenskraftiga och jämförbara priser. Om du väljer att skapa din webbsida genom oss lovar vi mätbart snabbare responstider jämfört med andra traditionella webbhotell, och på så vis kan ni samla era digitala behov på en och samma plats.

Hjälp med registrering och ompekning av domännamn ingår också i dessa tjänster.

E-Handel

Har ni en idé för en klockren e-handel, men vet inte riktigt vart ni kan hitta kompetensen för allt det tekniska och digitala för att skapa en webbshop? Det kan va så att ni redan har en fungerande e-handel, men vill få den bättre hur den fungerar rent tekniskt?

Vi skapar e-handel helt utifrån vad ni behöver och era önskemål. Telways är alltid gedigen att forma en e-handel som väl anpassad för just er verksamhet. Uppdatering av produktsortimentet, prisförändringar, och annat underhåll ska vara enkelt och smidigt när man sköter en webbshop. 

Funktionerna man använder sig av som administratör är fokuserade och enkla, vilket gör att vem som helst är kapabel att ta hand om e-handeln efter en liten tids tillvänjning.

Sökmotoroptimering SEO​

Det blir allt viktigare i vår digitala värld att bli framgångsrik när det gäller träffar på de stora sökmotorerna. Vi berättar gärna mer om varför sökordsoptimering är så viktigt och hur vi kan hjälpa din verksamhet nå bättre synlighet på nätet.

Nästan alla verksamheter idag har en egen webbsida, men få har optimerat sig för att komma högt upp i träfflistan vid sökningar av relevanta sökord, exempelvis på Google. Telways hjälper hålla er sida sökmotoroptimerad ni kommer förbi de vanligaste hindren.

Webbsidan kanske inte är dynamisk, det vill säga att det inte händer sker uppdateringar och förändringar. Det kan också handla om lång laddningstid, att onödig kod och material gör sidan tyngre, eller så är texterna inte optimerade för att sammanlänkas med de sökord eller sökfraser som passar in på er verksamhet. Det finns så många olika aspekter som kan ligga till grund för långsam utveckling på nätet, så vi erbjuder utförliga analyser och bot på era problem.